Cody

Solution 1013846

Submitted on 13 Oct 2016 by Jamil Kasan
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
n = 13722; assert(isequal(isBalanced(n),true))

div = 4 x = 1 x = 1 3 x = 1 3 7 x = 1 3 7 2 x = 1 3 7 2 2 ans = 4 ans = 11 tf = logical 1

2   Pass
n = 23567414; assert(isequal(isBalanced(n),true))

div = 7 x = 2 x = 2 3 x = 2 3 5 x = 2 3 5 6 x = 2 3 5 6 7 x = 2 3 5 6 7 4 x = 2 3 5 6 7 4 1 x = 2 3 5 6 7 4 1 4 ans = 16 ans = 22 tf = logical 1

3   Pass
n = 20567410; assert(isequal(isBalanced(n),false))

div = 7 x = 2 x = 2 0 x = 2 0 5 x = 2 0 5 6 x = 2 0 5 6 7 x = 2 0 5 6 7 4 x = 2 0 5 6 7 4 1 x = 2 0 5 6 7 4 1 0 ans = 13 ans = 18 tf = logical 0

4   Pass
n = 1; assert(isequal(isBalanced(n),true))

div = 0 x = 1 ans = 0 ans = 1 tf = logical 1

5   Pass
n = 11111111; assert(isequal(isBalanced(n),true))

div = 7 x = 1 x = 1 1 x = 1 1 1 x = 1 1 1 1 x = 1 1 1 1 1 x = 1 1 1 1 1 1 x = 1 1 1 1 1 1 1 x = 1 1 1 1 1 1 1 1 ans = 4 ans = 5 tf = logical 1

6   Pass
n = 12345678; assert(isequal(isBalanced(n),false))

div = 7 x = 1 x = 1 2 x = 1 2 3 x = 1 2 3 4 x = 1 2 3 4 5 x = 1 2 3 4 5 6 x = 1 2 3 4 5 6 7 x = 1 2 3 4 5 6 7 8 ans = 10 ans = 30 tf = logical 0

7   Pass
n = 12333; assert(isequal(isBalanced(n),false))

div = 4 x = 1 x = 1 2 x = 1 2 3 x = 1 2 3 3 x = 1 2 3 3 3 ans = 3 ans = 9 tf = logical 0

8   Pass
n = 9898; assert(isequal(isBalanced(n),true))

div = 3 x = 9 x = 9 8 x = 9 8 9 x = 9 8 9 8 ans = 17 ans = 25 tf = logical 1

9   Pass
n = 469200; assert(isequal(isBalanced(n),false))

div = 5 x = 4 x = 4 6 x = 4 6 9 x = 4 6 9 2 x = 4 6 9 2 0 x = 4 6 9 2 0 0 ans = 19 ans = 11 tf = logical 0

10   Pass
n = 57666; assert(isequal(isBalanced(n),true))

div = 4 x = 5 x = 5 7 x = 5 7 6 x = 5 7 6 6 x = 5 7 6 6 6 ans = 12 ans = 18 tf = logical 1