Cody

Solution 1303656

Submitted on 20 Oct 2017 by Eric G.
This solution is locked. To view this solution, you need to provide a solution of the same size or smaller.

Test Suite

Test Status Code Input and Output
1   Pass
p = [0,5; 4.76,1.55; 2.94,-4.05; -2.94,-4.05; -4.76,1.55]; cp = [0,0]; r = 5; y_correct = 5; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 5.0000 5.0060 5.0046 5.0046 5.0060 ans = 5

2   Pass
p = [0,5; 4.76,1.55; 2.94,-4.05; -2.94,-4.05; -4.76,1.55]; cp = [0,0]; r = 4; y_correct = 0; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 5.0000 5.0060 5.0046 5.0046 5.0060 ans = 0

3   Pass
p = [0,5; 4.76,1.55; 2.94,-4.05; -2.94,-4.05; -4.76,1.55]; cp = [0,0]; r = 15; y_correct = 5; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 5.0000 5.0060 5.0046 5.0046 5.0060 ans = 5

4   Pass
p = [0,5; 4.76,1.55; 2.94,-4.05; -2.94,-4.05; -4.76,1.55]; cp = [2,0]; r = 5; y_correct = 2; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 5.3852 3.1655 4.1577 6.3880 6.9354 ans = 2

5   Pass
p = [0,5; 4.76,1.55; 2.94,-4.05; -2.94,-4.05; -4.76,1.55]; cp = [2,0.75]; r = 5; y_correct = 3; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 4.6971 2.8736 4.8912 6.8879 6.8072 ans = 3

6   Pass
p = [0,5; 4.76,1.55; 2.94,-4.05; -2.94,-4.05; -4.76,1.55]; cp = [7.5,0]; r = 5; y_correct = 1; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 9.0139 3.1480 6.0989 11.1980 12.3576 ans = 1

7   Pass
p = [0,5; 4.76,1.55; 2.94,-4.05; -2.94,-4.05; -4.76,1.55]; cp = [0,-5]; r = 9; y_correct = 4; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 10.0000 8.0969 3.0897 3.0897 8.0969 ans = 4

8   Pass
p = [23.66,11.42; 24.37,5.58; 19.05,3.10; 15.04,7.40; 17.89,12.54]; cp = [20,8]; r = 5; y_correct = 5; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 5.0092 4.9953 4.9912 4.9962 5.0064 ans = 5

9   Pass
p = [23.66,11.42; 24.37,5.58; 19.05,3.10; 15.04,7.40; 17.89,12.54]; cp = [19,8]; r = 5; y_correct = 3; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 5.7803 5.8901 4.9003 4.0052 4.6737 ans = 3

10   Pass
p = [23.66,11.42; 24.37,5.58; 19.05,3.10; 15.04,7.40; 17.89,12.54]; cp = [19.5,10]; r = 5; y_correct = 2; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 4.3957 6.5767 6.9147 5.1625 3.0073 ans = 2

11   Pass
p = [23.66,11.42; 24.37,5.58; 19.05,3.10; 15.04,7.40; 17.89,12.54]; cp = [19.5,10]; r = 6.6; y_correct = 4; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 4.3957 6.5767 6.9147 5.1625 3.0073 ans = 4

12   Pass
p = [23.66,11.42; 24.37,5.58; 19.05,3.10; 15.04,7.40; 17.89,12.54]; cp = [19.5,10]; r = 7; y_correct = 5; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 4.3957 6.5767 6.9147 5.1625 3.0073 ans = 5

13   Pass
p = [30.94,36.26; 35.61,27.09; 28.34,19.82; 19.17,24.49; 20.78,34.65]; cp = [26.97,28.45]; r = 8.75; y_correct = 5; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 8.7611 8.7464 8.7381 8.7477 8.7611 ans = 5

14   Pass
p = [30.94,36.26; 35.61,27.09; 28.34,19.82; 19.17,24.49; 20.78,34.65]; cp = [26.97,28.45]; r = 8; y_correct = 0; assert(isequal(circle_pentagon_overlap(p,cp,r),y_correct))

dist = 8.7611 8.7464 8.7381 8.7477 8.7611 ans = 0

Suggested Problems

More from this Author161