Additional Math and Discrete

Mathematische und diskrete Funktionsblöcke wie z.B. Decrement Stored Integer

Verwenden Sie Blöcke aus der Bibliothek „Additional Math and Discrete“, um Übertragungsfunktionen zu implementieren und grundlegende Inkrementierungsoperationen für Signalwerte durchzuführen.

Blöcke

alle erweitern

Fixed-Point State-SpaceImplement discrete-time state space
Transfer Fcn Direct Form IIImplement Direct Form II realization of transfer function
Transfer Fcn Direct Form II Time VaryingImplement time varying Direct Form II realization of transfer function
Decrement Real WorldDecrease real-world value of signal by one
Decrement Stored IntegerDecrease stored integer value of signal by one
Decrement Time To ZeroDecrease real-world value of signal by sample time, but only to zero
Decrement To ZeroDecrease real-world value of signal by one, but only to zero
Increment Real WorldIncrease real-world value of signal by one
Increment Stored IntegerIncrease stored integer value of signal by one